بادمجان برای تهیه ساده، سریع پخت و با حالت خامه ای منحصر به فرد و ذوب شده در دهان، یک ماده فوق العاده برای افراد گیاهخوار است. به خورش ها، کاری و پاستا اضافه شده است.. این زیبایی های سبک وزن برای تبدیل یک وعده غذایی به غذای خاص، وزن بسیار بالایی دارند. چه یک آشپز مبتدی باشید یا یک آشپز ماهر قدیمی، در اینجا دستور العمل های بادمجان وگان سالم برای لذت بردن وجود دارد.
موساکا یک از غذای وگان با بادمجان
عدس در این موساکای گیاهی آرامش بخش که طعم لذیذ خود را از غذاهای یونانی گرفته است جایگزین گوشت چرخ کرده سنتی گاو یا بره است. قارچ ترومپت طعم اومی خاکی را به پرکننده دلچسب اضافه می کند، که بین دورهای بادمجان لطیف و سیب زمینی قرار می گیرد. یک سس خامهای و پنیری روی آن ریخته میشود تا در تمام گوشهها نفوذ کند، بنابراین هر لقمه پر از مواد لذیذ و بافتهای متضاد است. این کاسرول مدیترانه ای گرم کننده، غذای مناسبی برای سرو در یک عصر سرد است، زمانی که به غذایی با طعمی شبیه TLC نیاز دارید.
ترکیبات
- 2 پوند بادمجان (حدود 2 عدد متوسط)، برش خورده به ضخامت ¼ اینچ
- 2 پوند سیب زمینی طلای یوکان، برش خورده به ضخامت ¼ اینچ
- 2 فنجان پیاز خرد شده
- 8 اونس قارچ ترومپت تازه، خرد شده
- 7 حبه سیر خرد شده
- 2 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به علاوه بیشتر برای طعم دادن
- 1 15 اونس. عدس را می توانید قهوه ای کنید، شسته و آبکش کنید (1½ فنجان)
- 1 15 اونس. قوطی گوجهفرنگی خرد شده در آتش، زهکشی نشده
- رب گوجه فرنگی ½ فنجان
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- نمک دریا، به مزه
- 2 فنجان شیر گیاهی شیرین نشده و بدون طعم
- ½ فنجان آرد سیب زمینی
- ¼ فنجان مخمر تغذیه ای
- نشاسته سیب زمینی 1 قاشق غذاخوری
- 1 ½ قاشق چایخوری سرکه شراب سفید
دستور پخت موساکای وگان
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. گردهای بادمجان و سیب زمینی را روی دو ورقه پخت بزرگ قرار دهید. 30 دقیقه بپزید تا نرم شود. از فر خارج کنید. دمای فر را به 400 درجه فارنهایت کاهش دهید.
برای سس عدس، در یک تابه بزرگ پیاز، قارچ، 6 حبه سیر، گشنیز، زیره و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را به مدت 20 دقیقه متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید. (قارچ ها رطوبت کافی برای جلوگیری از چسبیدن سبزیجات آزاد می کنند.) عدس، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و 1 قاشق غذاخوری جعفری را به ماهیتابه اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. 5 تا 7 دقیقه بیشتر یا تا زمانی که گرم شود بپزید. با نمک مزه دار کنید.
برای سس پنیر سیب زمینی، شیر گیاهی، آرد سیب زمینی، مخمر تغذیه ای، نشاسته سیب زمینی، سرکه شراب سفید را با هم ترکیب کنید. و باقی حبه سیر در مخلوط کن. روی آن را بپوشانید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. با نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید.
⅓ فنجان از سس عدس را در کف یک ظرف پخت 13×9 اینچی بریزید. سیب زمینی ها را در ظرف بچینید و کف آن را به طور مساوی بپوشانید. باقیمانده سس عدس را روی سیب زمینی ها بمالید. بادمجان را روی سس بچینید، سپس روی بادمجان را با سس پنیر سیب زمینی بپوشانید.
20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن کمی قهوه ای شود بپزید. قبل از سرو از فر خارج کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند. با 1 قاشق غذاخوری جعفری باقی مانده بپاشید.
بادمجان سیچوان با سیب زمینی یک غذای وگان با بادمجان
بخارپز کردن بادمجان قبل از تفت دادن به حفظ رنگ بنفش پررنگ آن کمک میکند و به این غذا رنگی فوقالعاده میدهد که هر جمعیتی را شگفتزده میکند. سبزیجات پر جنب و جوش را با تکه های سیب زمینی دلچسب برای مواد اضافی بریزید و ترکیب را در یک سس خوش طعم الهام گرفته از چینی که حاوی دانه های سویا سیاه تخمیر شده و تکه های فلفل سیچوان است بپوشانید. سویای سیاه تخمیر شده، که در ماندارین دوچی نامیده می شود، به طور کامل به دست می آید و باید له شود تا طعم لذیذ و اومامی آنها با سایر مواد معطر مخلوط شود. همه چیز را با گشنیز خرد شده بپاشید تا ظاهری گیاهی تازه داشته باشید.
نکته: می توانید سویای سیاه تخمیر شده را در بازارهای آسیایی و آنلاین پیدا کنید. اگر به یک جایگزین نیاز دارید، ½ فنجان لوبیای کنسرو شده آدوکی آبکش شده و آبکش شده را با 1½ قاشق چایخوری خمیر میسو تیره له کنید.
مواد مورد نیاز
- نیم کیلو سیب زمینی طلای یوکان، پوست کنده و بریده شده (4 فنجان)
- نیم کیلو بادمجان ژاپنی یا فیلیپینی، به قطعات 2×½ اینچی بریده شده (8 فنجان)
- ¼ فنجان سویای سیاه تخمیر شده بسته بندی شده
- 1 فنجان پیازچه نازک ورقه شده
- 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج قهوه ای
- 1 قاشق غذاخوری شکر خرما یا سایر شیرین کننده های خشک
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
- 6 حبه سیر، خرد شده
- 1 ½ قاشق چایخوری پاپریکا شیرین (برای رنگ)
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیچوان یا فلفل قرمز خرد شده
- 1 ½ قاشق چایخوری پودر پیکان
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
دستور پخت
تکه های سیب زمینی را در یک سبد بخارپز در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. آب را به قابلمه زیر سبد اضافه کنید. به جوش بیاورید. 10 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود اما هنوز سفت شود، بخارپز کنید. سیب زمینی ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. بادمجان را در سبد بخارپز قرار دهید. بخار، پوشیده شده، 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.
برای سس، در یک کاسه لوبیاهای تخمیر شده را با پشت قاشق له کنید. هفت ماده بعدی (از طریق فلفل سیچوان) و 1 فنجان آب اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
یک ووک یا تابه نچسب را روی متوسط گرم کنید. سس را اضافه کنید؛ به جوش بیاورید
در یک کاسه کوچک پودر پیکان و 2 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. به همراه سیب زمینی بخارپز و بادمجان به ووک اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که کاملا داغ شود و سس غلیظ شود بپزید و مرتباً هم بزنید. با گشنیز بپاشید.
بادمجان و ریحان تایلندی یک غذای وگان با بادمجان
این دستور پخت بادمجان ریحان تایلندی تند و تند برای شب های مهمانی ایده آل است. فقط در 30 دقیقه بادمجان تازه، فلفل، قارچ و پیاز در ترکیبی خوش طعم از سس سویا و ادویههای معطر خیس میشوند در حالی که پاشیدن ریحان همه طعمها را با هم ترکیب میکند.
مواد لازم
- 1 بادمجان بزرگ، پوست کنده، از طول نصف شده و به ورقه های 1 سانتی بریده شده است
- 3 عدد فلفل دلمه ای قرمز، سبز ویا زرد، نازک برش خورده
- نیم کیلو قارچ پورتوبلو، ساقه و آبشش برداشته شده، به ورقه های ا سانتی بریده شده
- 1 فنجان پیاز خرد شده
- ¼ فنجان سس هویزین
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم
- 3 حبه سیر، خرد شده
- 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
- 2 قاشق چایخوری پودر پیکان
- ½ فنجان ریحان تازه تایلندی ورقه ای نازک
- 4 فنجان برنج قهوه ای پخته شده داغ
- 1 قاشق غذاخوری سس سریراچا (اختیاری)
دستور پخت بادمجان و ریحان تایلندی
در ابتدا در یک ماهیتابه بزرگ بادمجان، فلفل، قارچ و پیاز را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که تقریباً نرم شوند بپزید، هر از گاهی هم بزنید و آب را هر بار 1 تا 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید تا از چسبندگی آن جلوگیری شود. (در صورت لزوم، سبزیجات را به صورت دسته ای بپزید و سپس همه سبزیجات را در ماهیتابه برگردانید.)
در یک کاسه کوچک، بقیه مواد و 1 فنجان آب را با هم مخلوط کنید. به سبزیجات اضافه کنید؛ 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید. نصف ریحان را هم بزنید.
مخلوط سبزیجات را روی برنج سرو کنید. با باقیمانده ریحان و در صورت تمایل، سریراچا بپاشید.
خواص بادمجان
بادمجان یکی از مواد غذایی مورد علاقه گیاه خواران است. بادمچان از فیبر بالایی برخوردار است و می تواند به بهبود و سلامت دستگاه گوارشی کمک کند. همچنین برای درمان مشکلات کبد به خصوص کبد چرب استفاده می شود.
به دلیل وجود آنتی اکسیدان برای جلوگیری از پیری پوست مفید است و بسیاری از خواص درمانی دیگر دارد. اما به دلیل طعم خاص برخی ممکن است علاقه ای به آن نشان ندهند.
سرخ کردن بادمجان می تواند بافت و طعم آن را بسیار دلپذیر نماید اما با توجه به مصرف زیاد روغن و چربی زیاد ممکن است استفاده از آن برای سلامتی مفید نباشد.
اما این مقاله با دستور های خاص و بی نظیر ذکر شده در بالا سعی می کند طعم بی نظیر بادمجان را با دیگر مواد ترکیب کند و یک ترکیب خاص برای خاص پسندان ایجاد کند. امیدواریم برای یک بار هم این دستورپخت ها را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
توقع شما از یک نرم افزار حسابداری غیر از اینکه صبح براتون چایی بیاره چیه؟
ساده باشه؟
ارزون باشه؟
به فروشگاه تون وصل بشه؟
پشتیبانی عالی و دائمی داشته باشه؟
توی حساب و کتاب دقیق باشه؟
نیازی به هزینه پشتیبانی و تمدید سالانه نباشه؟
هوای اقساط تون رو داشته باشه؟
انواع گزارش و نمودار هزینه و درآمد داشته باشه؟
به قول بازاری ها … ببر, خوشت اومد بیا بخر
قبل از خرید مهلت تست 5 روزه دارید. همچنین در صورتی که نیاز به راهنمایی بود دوستان ما در تیم پشتیبانی کاملا شما رو راهنمایی میکنند.
تماس بگیرید : 02128429522
یا اینکه قبل از تماس سایت ما رو بررسی کنید. chalakhesab.ir
چالاک حساب تاریخ امروز: 2023/09/16 07:06:50 تاریخ امروز: 2023/09/16 07:06:59 تاریخ امروز: 2023/09/16 07:07:13
best generic cialis Nearly 30 of breast cancer survivors taking Tamoxifen use some form of antidepressant to treat hot flashes, which are a common side effect of Tamoxifen
سلام ، میخوام نمایندگی محصولات شما در شهرستان رو داشته باشم ، شرایطش چیه؟