قارچ برای تهیه ساده، سریع پخت و با طعمی بی نظیر و خاکی، یک ماده فوق العاده برای آشپزی وگان است. آن را به خورش ها، کاری و پاستا اضافه کنید، تا یک غذای پروتین دار وگان داشته باشید. در این مقاله چند دستور پخت خوشمزه با قارچ ارائه می شود.
1- خورشت قارچ
این خورش قارچ مقوی و خوشمزه است. شما عاشق آبگوشت و سبزیجات کاملا چاشنی شده و همچنین شوید تازه خواهید شد که طعم و عطر دلپذیری به این غذا می بخشد.
مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ
- روغن. روغن زیتون یا روغن هسته انگور بهترین است
- پیاز
- قارچ
- سیب زمینی
- هویج.
- آب سبزیجات
- برگ بو
- پودر زردچوبه. اختیاری است، اما توصیه می شود. این رنگ زیبا و مزایای سلامتی اضافی را اضافه می کند. تقریبا به همه سوپ هایم اضافه می کنم!
- نمک و فلفل
- سیر. رایحه خوبی اضافه می کند
- شوید. یا می توان به جای آن از جعفری استفاده کرد
- مخلوط آرد و آب. این را می توانید با 2 قاشق غذاخوری آرد + 2 قاشق غذاخوری آب درست کنید و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه این خورش قارچ
- در یک قابلمه متوسط، پیاز و قارچ را در روغن با حرارت متوسط رو به بالا بپزید تا مایعات تبخیر شده و سبزیجات شروع به قهوه ای شدن کنند.
- سیب زمینی، هویج، آب سبزیجات و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید. آن را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه بجوشانید.
- در این مرحله زردچوبه را اضافه کنید و نمک و فلفل را مزه دار کنید.
- آرد را با مخلوط کردن خوب آرد و آب با هم دوغاب کنید.
- آرد و آب رقیق را داخل خورش بریزید و خوب هم بزنید.
- حالا سیر خرد شده و شوید تازه را اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید. گرم سرو کنید.
نکات مهم:
بهترین قارچ ها را انتخاب کنید. بیبی بلا (یا کریمینی و پورتوبلا) به دلیل طعمی که دارند بهترین انواع این خورش هستند. به دنبال مواردی باشید که سفت، ترد (اما خشک نشده) هستند و ظاهری صاف و چاق دارند.
در آخر شوید را اضافه کنید. اضافه کردن شوید در انتها به خورش قارچ شما رنگی روشن و همچنین طعم تازه ای می دهد. این ماده را فراموش نکنید زیرا یک مکمل عالی برای غذا است.
از آرد غافل نشوید. دوغاب مقداری نشاسته به آبگوشت خورش اضافه می کند که کمی غلیظ می شود. این کار انسجام بیشتری با مواد دیگر ایجاد می کند و خورش لذیذ تری ایجاد می کند.
2- قارچ پلو
این دستور برنج قارچی پر از برنج لطیف، قارچ کاراملی و گیاهان تازه است. تهیه شده با کره گیاهی برای کرمی شدن بیشتر، یک غذای جانبی خوشمزه یا یک غذای سبک را می سازد.
این قارچ برنج بسیار خوش طعم و ساده است. تهیه آن آسان است و تنها حدود 30 دقیقه طول می کشد. من عاشق سرو کردن این غذا با برخی از سوپ ها و سالادهای مورد علاقه مان و همچنین با غذای اصلی هستم. به اندازه کافی سیر کننده است که به تنهایی یک وعده غذایی باشد.
قارچ های این غذا برای طعم مطلوب کاراملی شده اند و برنج با سیر، پیاز و آب سبزیجات پخته می شود تا بتواند تمام خوبی ها را جذب کند. خاکی، خامه ای و پر از طعم عالی، این یکی از دستور العمل های برنجی است که سزاوار جایگاهی در میز شماست. آن را از قبل آماده کنید، آن را برای بعداً فریز کنید، یا آن را برای یک ناهار سریع یا یک شام خوشمزه تازه کنید. به اندازه کافی همه کاره است تا همه را راضی کند.
مواد مورد نیاز برای تهیه قارچ پلو
- قارچ. کرمی یا قارچ دکمه ای سفید.
- روغن زیتون. یا هر روغن دلخواه دیگر
- کره وگان. از برند مورد علاقه خود استفاده کنید.
- برنج. من از برنج باسماتی استفاده کردم اما می توان به جای آن از برنج های دانه بلند دیگر استفاده کرد.
- پیاز + سیر. برای طعم بیشتر
- آب سبزیجات
- جعفری. به جای آن می توان از شوید یا پیازچه استفاده کرد.
طرز تهیه این قارچ برنج
- روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و نیمی از قارچ ها را اضافه کنید. بپزید تا خوب قهوه ای شود و از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
- به همان قابلمه، 2 قاشق غذاخوری کره، پیاز، سیر و باقیمانده قارچ ورقه شده را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه بپزید.
- برنج را به قارچ ها اضافه کنید و با هم زدن مداوم حدود 2-3 دقیقه تفت دهید.
- در این مرحله آب گوشت را اضافه کرده، هم بزنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. شعله را کم کرده و با درب بپوشانید و 15 دقیقه بجوشانید.
- پس از گذشت 15 دقیقه، حرارت را خاموش کرده و درب آن را بردارید. حدود 1 قاشق غذاخوری کره گیاهی (اختیاری)، قارچ قهوه ای رزرو شده و جعفری را اضافه کنید. دوباره درب را بگذارید و اجازه دهید قارچ برنج 10 دقیقه بماند.
- در آخر، درب را بردارید، همه چیز را با هم مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!
نکات مهم برای تهیه قارچ پلو
قارچ های مرغوب را انتخاب کنید. وقتی قارچ های خود را انتخاب می کنید، به دنبال قارچ هایی با سر خشک و چاق و سفت و صاف باشید. از هرگونه کبودی یا لک اجتناب کنید.
از برنج دانه بلند استفاده کنید. هر گونه که انتخاب می کنید، از برنج دانه بلند استفاده کنید، زیرا محتوای نشاسته کمتری دارد و با دانه های جدا شده خشک تر می شود. دانه های کوتاه معمولا نرم و چسبنده هستند.
قارچ ها را تقسیم کنید. در ابتدا قارچ هایی که به تنهایی پخته می شوند کاراملی شدن خوشمزه ای پیدا می کنند. در حالی که برنج مقداری از آن را می گیرد، این امر در پایان مقدار زیادی تکه های خوشمزه را تضمین می کند.
بگذارید بجوشد. پختن با درب باعث می شود تا آبگوشت با کمک بخاری که جمع می شود در برنج بپزد. این به آن زمان کافی می دهد تا قبل از سرو، نرم شود.
3- قارچ پورتوبلو پخته شده
این قارچ پورتوبلو پخته شده به لطف چیپوتل در سس Adobo که با آن برس زده شده است، طعم بسیار زیادی دارد. بافت و طعم “گوشتی” این غذای گیاهی را دوست خواهید داشت.
قارچ پورتوبلو پخته شده بسیار خوش طعم و سیر کننده است. قارچ ها بافت متراکمی دارند که آنها را به یک ماده اصلی خوشمزه برای ساندویچ، تاکو و سایر وعده های غذایی تبدیل می کند.
این قارچ پس از پخت یک غذای خوشمزه می شود که می تواند ستاره هر تعداد وعده غذایی باشد. قارچ پورتوبلو پخته شده از پختن لطیف است، اما همچنان شکل خود را حفظ کرده و جویدن خوبی دارد. بیایید در مورد تقویت کننده های طعم صحبت کنیم که این دستور العمل را بسیار عالی می کند.
مواد مورد نیاز
- قارچ پورتوبلو. هنگام انتخاب قارچ پورتوبلو، به دنبال کلاهک هایی باشید که رنگی سفت و یکنواخت داشته باشند، بدون هیچ لک. برای داشتن طعم خاکی قوی تر، قارچ هایی با روبنده های ضخیم که رنگ تیره دارند را انتخاب کنید.
- سس ادوبو
- روغن زیتون. یا هر روغن دیگری به انتخاب شما. کره گیاهی آب شده گزینه عالی دیگری است.
- ادویه ها. ترکیبی از پاپریکا شیرین، پودر سیر و نمک.
طرز تهیه این قارچ پورتوبلو
- قارچ ها را آماده کنید. ساقه های قارچ پورتوبلو را جدا کرده و پوست آن را از کلاهک جدا کنید. قارچ ها را به صورت نوارهایی به ضخامت یک اینچ برش دهید.
- قارچ ها را مزه دار کنید. برش های قارچ را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید و آنها را با مخلوط چاشنی از هر دو طرف بمالید.
- آنها را حدود 15 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت بپزید. روی ساندویچ خود سرو کنید، تاکو، بوریتو یا کنار غذاهای مورد علاقه خود درست کنید.
نکات مهم
پوست قارچ پورتوبلو را جدا کنید. به چند دلیل می خواهید این کار را انجام دهید. یکی این که به قارچ های شما ظاهر تمیزتری می دهد و هر گونه کثیفی احتمالی را از بین می برد و دو تا سس برس زده بهتر بچسبد و جذب شود.
سس را به طور مساوی روی هر دو طرف بمالید. حتماً بعد از اینکه روی آن را با سس پوشاندید، قارچها را برگردانید تا بتوانید طرف دیگر را هم بپوشانید. این امکان توزیع یکنواخت طعم و همچنین پخت یکنواخت را فراهم می کند.
برش های قارچ را خیلی نازک یا ضخیم نکنید. شما به ضخامت حدود 1 سانت می زنید تا قارچ ها بپزند و نرم شوند، اما خشک یا ترد نشوند. همچنین اگر خیلی غلیظ باشند طعم مناسبی نخواهند داشت چون نسبت قارچ به سس کم می شود.