آشپزی وگان, غذای گیاهخواری, غذای وگان, ناهار وگان

ساندویچ وگان با چهار دستور پخت جذاب

ساندویچ های گیاهی دلچسب، پر از طعم رضایت بخش و مواد سالم را امتحان کنید! بهترین ساندویچ ها نیازی به گوشت یا پنیر ندارند.

به دنبال دستور العمل های ساندویچ گیاهی هستید؟ این ساندویچ ها نیازی به گوشت یا پنیر ندارند تا دلچسب و رضایت بخش باشند. مواد و تکنیک های زیادی برای درست کردن ساندویچ های فوق العاده خوشمزه وجود دارد … بدون نیاز به گوشت.

1. ساندویچ سبزیجات و هوموس کبابی

سبزیجات کبابی مانند کدو سبز، فلفل دلمه ای و بادمجان را با مقدار زیادی هوموس در نان انتخابی خود بچینید. برای طراوت بیشتر، مقداری سبزی تازه مانند اسفناج یا آرگولا اضافه کنید.

مواد لازم برای ساندویچ سبزیجات و هوموس کبابی:

  • 1 عدد کدو سبز از طول ورقه شده
  • فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
  • 1 عدد بادمجان، خلال شده
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • حمص 1 فنجان
  • 4 برش نان دلخواه
  • سبزیجات تازه (اسفناج یا آرگولا)

طرز تهیه

  1. گریل یا تابه گریل خود را از قبل روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  2. کدو سبز ورقه شده، فلفل دلمه ای و بادمجان را با روغن زیتون از هر دو طرف بمالید. ادویه زدن با نمک و فلفل را فراموش نکنید.
  3. سبزیجات را برای حدود 3-4 دقیقه در هر طرف کباب کنید، یا تا زمانی که نرم شوند و علائم گریل خوبی داشته باشند. از روی حرارت بردارید.
  4. مقدار زیادی هوموس را روی هر تکه نان بمالید.
  5. سبزیجات کبابی را روی هوموس روی دو تکه نان قرار دهید.
  6. روی سبزیجات را با سبزیجات تازه مانند اسفناج یا آرگولا پر کنید.
  7. برش های باقی مانده نان را روی آن قرار دهید تا ساندویچ ها کامل شوند.
  8. بلافاصله سرو کنید و از ساندویچ سبزیجات کبابی و هوموس خوشمزه خود لذت ببرید!

ساندویچ سبزیجات و هوموس کبابی

2. ساندویچ سالاد نخود

نخود پخته شده را با مایونز گیاهی، خردل دیژون، کرفس خرد شده، پیاز قرمز و ترشی شوید له کنید. با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. مخلوط را روی نان بریزید و روی آن را با برش های کاهو، گوجه فرنگی و آووکادو قرار دهید.

 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ سالاد نخود:

  • 2 قوطی (هر کدام 15 اونس) نخود، آبکش کرده و آبکشی کنید
  • 1/2 فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • 1/2 فنجان کرفس خرد شده
  • 1/2 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده (هر رنگی)
  • 1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده
  • 1/4 فنجان شوید تازه خرد شده
  • 1/4 فنجان پیازچه تازه خرد شده
  • 1/4 فنجان سس مایونز
  • 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • 8 برش نان دلخواه
  • برش های کاهو و گوجه فرنگی، برای سرو

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه بزرگ، نخود آبکش شده و آبکش شده را اضافه کنید. با استفاده از چنگال یا پوره سیب زمینی، نخود را به آرامی له کنید تا بافتی ضخیم به دست آورید.
  2. پیاز قرمز خرد شده، کرفس، فلفل دلمه ای، جعفری، شوید و پیازچه را به کاسه با نخود له شده اضافه کنید.
  3. در یک کاسه کوچک جداگانه، سس مایونز، خردل دیژون و آب لیمو را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  4. سس را روی مخلوط نخود بریزید و هم بزنید تا همه مواد به طور یکنواخت آغشته شوند. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  5. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
  6. برای چیدن ساندویچ ها، در صورت تمایل برش های نان را برشته کنید.
  7. مقدار زیادی از سالاد نخود را روی یک تکه نان بریزید.
  8. برگ های کاهو و برش های گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید.
  9. یک تکه نان دیگر را روی آن قرار دهید تا ساندویچ کامل شود.
  10. مراحل 7-9 را برای درست کردن ساندویچ های باقی مانده تکرار کنید.
  11. بلافاصله سرو کنید و از ساندویچ های خوش طعم سالاد نخود لذت ببرید!

نکته:

  • می توانید این دستور را با افزودن یا جایگزینی سبزیجات دیگر مانند خیار خرد شده، هویج رنده شده یا کلم خرد شده سفارشی کنید.
  • می توانید مقدار سس مایونز و خردل را متناسب با سلیقه خود تنظیم کنید.
  • این سالاد نخود را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کرد. این یک گزینه خوشمزه و راحت برای ناهار آماده می شود.

 

ساندویچ وگان سالاد نخود

3. ساندویچ وگان بی ال تی

بیکن را در یک BLT سنتی با نوارهای توفوی ترد یا تمپه جایگزین کنید. توفو یا تمپه را با کاهو، گوجه فرنگی و سس مایونز گیاهی روی نان برشته قرار دهید تا یک نسخه گیاهی رضایت بخش از این ساندویچ کلاسیک داشته باشید.

مواد لازم برای ساندویچ گیاهی BLT

برای “بیکن”:

  • 1 بلوک (14 اونس) توفوی بسیار سفت
  • سس سویا یا تاماری 3 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1 قاشق غذاخوری دود مایع
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای مایوهای وگان:

  • 1/2 فنجان بادام هندی خام به مدت 1 ساعت در آب داغ خیس کنید
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1/4 فنجان آب (یا بیشتر در صورت نیاز)
  • نمک و فلفل برای چشیدن

 

برای ساندویچ:

  • 8 برش نان دلخواه
  • برگ کاهو
  • برش های گوجه فرنگی
  • برش های آووکادو (اختیاری)

طرز تهیه این ساندویچ:

  1. فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. با تهیه “بیکن” شروع کنید. توفو را آبکش کرده و فشار دهید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. توفو را به نوارهای نازک به ضخامت حدود 1/4 اینچ برش دهید.
  3. در یک ظرف کم عمق، سس سویا یا تاماری، شربت افرا، دود مایع، پاپریکا دودی، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  4. برش های توفو را در ماریناد قرار دهید و مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده اند. اجازه دهید حداقل 15 دقیقه آنها را مرینیت کنند، آنها را تا نیمه برگردانید تا از پوشش یکنواخت اطمینان حاصل شود.
  5. برش های توفوی مرین شده را به ورقه پخت آماده شده منتقل کنید و بین هر برش فاصله بگذارید. به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید و تا نیمه ورق بزنید تا ترد و قهوه ای شوند.
  6. در حالی که توفو در حال پخت است، مایو گیاهی را آماده کنید. بادام هندی خیس شده را آبکش کرده و آبکشی کنید. در مخلوط کن یا غذاساز، بادام هندی خیس شده، آب لیمو، سرکه سیب، خردل دیژون، سیر خرد شده و آب را با هم ترکیب کنید. مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود و در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا قوام دلخواه خود را بدست آورید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  7. در صورت تمایل برش های نان را برشته کنید.
  8. برای چیدن ساندویچ ها، مقدار زیادی از مایونز گیاهی را روی یک تکه نان بمالید.
  9. برگ های کاهو، برش های گوجه فرنگی، برش های آووکادو (در صورت استفاده)، و چند تکه از توفوی پخته شده “بیکن” را روی مایونز قرار دهید.
  10. یک تکه نان دیگر را روی آن قرار دهید تا ساندویچ کامل شود.
  11. بلافاصله سرو کنید و از ساندویچ های خوشمزه Vegan BLT لذت ببرید!

نکته:

– اگر طعم دودی را برای “بیکن” ترجیح می دهید، می توانید مقدار دود مایع را افزایش دهید یا کمی نمک دودی به ماریناد اضافه کنید.

– برای سفارشی کردن ساندویچ خود می توانید مواد دیگری مانند خیار خرد شده، ترشی یا جوانه اضافه کنید.

– باقی مانده توفو «بیکن» را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کرد. قبل از استفاده در ساندویچ، آن را دوباره در تابه یا فر گرم کنید.

– مایونز گیاهی را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 1 هفته نگهداری کرد. همچنین می توان از آن به عنوان دیپ یا اسپری برای غذاهای دیگر استفاده کرد.

4. ساندویچ گل کلم

گلچه های گل کلم را در مخلوطی از سس بوفالو و کره گیاهی ذوب شده بریزید. در فر تفت دهید تا ترد شود. گل کلم را روی یک نان با سس گیاهی، کاهو و گوجه فرنگی روی یک نان بچینید تا یک گزینه ساندویچی تند و خوش طعم داشته باشید.

کلم خورد شده

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گل کلم:

  • 1 سر گل کلم، به صورت گلچه بریده شده
  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 فنجان شیر گیاهی (مانند شیر بادام یا شیر سویا)
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل کاین (اختیاری، برای حرارت اضافی)
  • 1/4 فنجان سس بوفالو
  • 2 قاشق غذاخوری کره گیاهی، ذوب شده

برای ساندویچ:

  • 4 نان برگر یا رول به انتخاب شما
  • سس مایونز گیاهی و یا رنچ
  • برگ کاهو
  • برش های گوجه فرنگی
  • برش های پیاز قرمز (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آرد، شیر گیاهی، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و فلفل کاین (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید تا یکدست و خوب ترکیب شوند.
  3. هر گل کلم را در خمیر فرو کنید و مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده است. خمیر اضافی را تکان دهید و گلچه روکش شده را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید. این کار را با گلچه های باقی مانده تکرار کنید.
  4. گل کلم ها را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید و تا نیمه برگردانید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند.
  5. در حالی که گل کلم در حال پخت است، سس گاومیش را آماده کنید. در یک کاسه کوچک، سس بوفالو و کره گیاهی ذوب شده را با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  6. گل کلم پخته شده را از فر خارج کرده و به یک کاسه بزرگ همزن منتقل کنید. مخلوط سس بوفالو را روی گل کلم بریزید و به آرامی هم بزنید تا هر گلچه با سس آغشته شود.
  7. گل کلم روکش شده را به ورقه پخت برگردانید و 10 دقیقه دیگر بپزید، تا زمانی که سس حباب کند و گل کلم ترد شود.
  8. در حالی که گل کلم برای دومین بار در حال پخت است، نان های ساندویچی را آماده کنید. در صورت تمایل آنها را برشته کنید.
  9. برای چیدن ساندویچ ها، یک لایه سس مایونز گیاهی یا سس رنچ را روی یک طرف هر نان پهن کنید.
  10. چند برگ کاهو را روی نان پایینی قرار دهید، سپس برش های گوجه فرنگی، برش های پیاز قرمز (در صورت استفاده)، و مقدار زیادی گل کلم گاومیش قرار دهید.
  11. باقیمانده نان را روی آن قرار دهید تا ساندویچ کامل شود.
  12. بلافاصله سرو کنید و از ساندویچ های خوش طعم بوفالو گل کلم خود لذت ببرید!

 

نکته:

  • می توانید مقدار سس بوفالو را با توجه به تندی مورد نظر خود تنظیم کنید.
  • همچنین می توانید برای سفارشی کردن ساندویچ خود، مواد افزودنی مانند آووکادو، ترشی یا پنیر وگان اضافه کنید.
  • باقیمانده گل کلم را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کرد. قبل از استفاده در ساندویچ، آن را در فر از قبل گرم شده یا هواپز گرم کنید تا تردی آن حفظ شود.
  • نان های ساندویچی را می توان در صورت تمایل با روکش یا تورتیلا جایگزین کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *